Druhé letošní setkání hradeckého CZJUGu se uskuteční 9.12.2015 v 17:30 na Fakultě informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové v posluchárně J3. Přednášku povede Michael Bezvoda na téma Web Components a Polymer.

Účelem hradeckého CZJUGu je posílit a podpořit aktivity jednotlivců i organizací, které mají chuť pořádat v Hradci přednášky, workshopy a jiné aktivity týkající se vývoje software (nejen) v Javě a souvisejících IT technologiích.

Hlavním partnerem hradeckého CZJUGu je MoroSystems a Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové.

Vstup na všechny akce hradeckého CZJUGu je zdarma a není třeba se nikde předem registrovat. Přednášky budou probíhat na půdě FIM UHK, termíny a detaily každé události budou zveřejňovány prostřednictvím blogu MoroSystems VsadNaJavu.cz a standardních kanálů CZJUGu (facebook, linkedIn) a fakulty.

Druhý CZJUG na téma Web Components a Polymer

Druhé letošní setkání hradeckého CZJUGu se uskuteční 9.12.2015 v 17:30 na Fakultě informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové v posluchárně J3.

Přednášku povede zkušený Java Developer Michael Bezvoda ze společnosti MoroSystems, tentokrát na téma Web Components a Polymer. Ukážeme si, jak tato knihovna pracuje, co umí a jak se používá. Součástí přednášky bude praktická ukázka využití v aplikaci a Michael nám představí, jaké jsou výhody a naopak nevýhody použití Polymeru. V průběhu přednášky je Michael připraven odpovídat na případné dotazy publika.

Michael se v oblasti vývoje věnuje front end i back end aplikacím a mobilním operačním systémům. Mimo práci a programování jej baví sporty jako squash či florbal, dále cestování, hudba a také sledování vývoje v oblasti nových technologií a gadgetů.

Těšíme se na Vaši účast!

Partneři CZJUG – Hradec Králové

Fakulta informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové

Fakulta informatiky a managementu je moderní školou rozvíjející perspektivní obory a úzce spolupracující s praxí.

Na fakultě studuje více než 2 000 studentů ve třech programech. Úspěšně je rozvinutá mezinárodní spolupráce.

Nedílnou součástí činností fakulty je výzkum a spolupráce s aplikovanou sférou, které se uskutečňuje především v rámci královéhradeckého sdružení firem činných v oblasti informačních technologií, tzv. Hradecký IT klastr.

MoroSystems

MoroSystems je česká softwarová firma založená v roce 2006. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní služby a řešení v oblasti vývoje webových aplikací, informačních systémů a portálových řešení založených nad platformou Java / J2EE.  MoroSystems je lokálním partnerem společnosti Atlassian.

V MoroSystems spojujeme nejschopnější a nejtalentovanější jednotlivce v oblasti informačních technologií do týmů. Pracujeme na rozvoji jejich znalostí a potenciálu, což nám umožňuje navrhovat a realizovat inovativní řešení tam, kde jiní selhávají. Věříme, že v prostředí podporujícím spolupráci a otevřenou diskuzi dokážeme rozvinout náš potenciál k dokonalosti.

Zabýváme se prací na softwarových projektech našich zákazníků, ale i vývojem vlastního software. Specializujeme se na platformu Java EE. Mezi naše zákazníky patří eBay, Wincor Nixdorf, O2 a další.