Na začátku června jsme vyrazili na Barcamp v Brně. Většina z nás jako diváci, ale náš Solution Architect Pavel Šindelář si pro publikum připravil super přednášku o tom nejpodstatnějším ze světa platebních karet.

Kdo Barcamp navštívil, mohl Pavlovu přednášku vidět v místnosti Šalina. Kdo se letos na Barcamp nedostal, má možnost shlédnout přednášky online. Pavlovu přednášku přinášíme přímo v článku níže.

A o čem Pavel mluvil? Zajímalo Vás někdy, co všechno se musí odehrát po vložení platební karty do terminálu, abyste mohli spatřit toužebně očekávaný text „Schváleno, vyjměte kartu“? Jak vlastně platební karty fungují? Pavel ukazoval, k jakým účelům se dnes karty nejčastěji používají, jakými technologiemi jsou implementovány, jaká data se na nich nachází a do jakých transakcí obvykle vstupují.


Všechny další záznamy přednášek je možné najít na Superlectures.


Zajímáš se také o platební řešení? Chtěl/a bys poznat super projekty, na kterých pracujeme? Ozvi se nám!

Aktuálně hledáme seniorní Java / JEE Developery do kanceláří v Hradci Králové, Brně, Bratislavě, ale i na home-office.

Zajímá tě něco jiného? Mrkni na všechny naše otevřené pozice a dej nám o sobě vědět, bez ohledu na to, zda máš rád front-end nebo back-end, jestli nějakou technologii umíš nebo ne. Pokud budeš ty sám chtít, dostaneš u nás příležitost naučit se, co tě zajímá nebo udělat něco výjimečného.