Stejně jako v právě uplynulém roce pořádá MoroSystems i letos trainee program MoroAkademie, určený pro studenty a čerstvé absolventy, kteří si chtějí rozšířit své znalosti a dovednosti a získat bohaté praktické zkušenosti v IT společnosti vyvíjející špičkové aplikace.

MoroAkademie

MoroAkademie je studijní náborový program, který je zaměřený na mladé talentované kandidáty, kteří doposud nemají praktické zkušenosti, ale mají zájem a snahu se rozvíjet a vzdělávat praxí. Tímto přístupem se chceme nadále snažit pracovat s mladými talenty, pomáhat jim v jejich osobním rozvoji a připravovat je pro kariéru v MoroSystems.

Formou stáže v odděleních Quality Assurance a Development seznámíme studenty během tří měsíců s firemní kulturou a obecnými postupy a nástroji používanými v MoroSystems. V rámci MoroAkademie má student pevně stanovený studijní plán, na základě kterého postupuje v plnění úkolů. Jednotlivé úkoly mají za cíl ověření všeobecných znalostí a dovedností, samostatnosti, učenlivosti, schopnosti splnit zadaný úkol a dále si osvojit všechny nástroje používané v MoroSystems. Všechny stanovené úkoly vychází z praxe a naučí tě pracovat se základními nástroji a postupy pro testování a vývoj.

Stáž u nás je finančně ohodnocená! Za plnění úkolů v požadované kvalitě vyplácíme studentům pevně stanovenou měsíční odměnu. Hlavně ale získáš neocenitelnou praxi, která ti může otevřít dveře k budoucímu zaměstnavateli.


Zaujala tě možnost absolvovat naši MoroAkademii a rozšířit si tak své obzory? Potom nás neváhej oslovit! Rádi tě poznáme nebo zodpovíme jakékoliv tvé dotazy.

A jaké jsou naše požadavky na kandidáty? Měl bys mít všeobecný přehled v IT, být komunikativní a přátelský, mít aktivní přístup k plnění zadaných úkolů a mít vlastní notebook, na kterém budeš úkoly vypracovávat. Dále je třeba, abys byl dostupný 20 hodin týdně, a to je vše.

Kontaktní osoba:

Jaroslav Hlůšek

+420 739 859 409

jaroslav.hlusek@morosystems.cz


MoroAkademie pro tebe nemá smysl? Podívej se na naše pracovní pozice, které máme aktuálně otevřené.