Naše firma oslaví 8.11. třetí výročí působení na trhu. K tomuto výročí jsme si nadělili novou tvář. Z našeho weblogu se stává weblog s novou tváří, ale stále kvalitním obsahem, který spouštíme pod značkou VsadNaJavu.cz

VsadNaJavu.cz je odborný weblog firmy MoroSystems, na kterém budeme publikovat témata související s vývojem a propagací webových aplikací a informačních systémů budovaných nad platformou Java/J2EE.


Rebranding

K našemu třetímu výročí jsme si dali dárek v podobě rebrandingu. Změna značky bude postupná a kompletní nasazení bude hotové do konce roku 2009. Společně se změnou značky dojde i ke změně způsobu řízení společnosti, změně přístupu k zákazníkům i zaměstnancům a externím spolupracovníkům s cílem ještě více zatlačit na kvalitu a přesnost dodávaných služeb. Naši zákazníci i vy budete v čas informováni o této změně pomocí našich nových webových stránek a přímých oslovení.

V první fázi jsme pro vás připravili projekt VsadNaJavu.cz. VsadNaJavu.cz je weblog, na kterém se budou v pravidelných intervalech objevovat články související s vývojem webových aplikací budovaných nad platformou Java/J2EE zaměřených na podporu Javy, J2EE a webových aplikací.

Co bude obsahem VsadNaJavu.cz

VsadNaJavu.cz bude obsahovat články týkající se Javy, J2EE, aplikačního rámce Spring, Hibernate, tvorby uživatelského rozhraní, JavaScriptu, apod. Věříme, že se vám bude obsah líbit a že našemu weblogu budete i nadále věrni.

Abyste byli v čas informováni o nových článcích, zaneste si do svých RSS čteček novou adresu kanálu nových článků, která je nyní https://blog.morosystems.cz//feed/.

Držte nám place, aby nám nadšení do práce a přípravy dalšího kvalitního obsahu dlouho vydželo. My věříme, že nám vydrží a že naše materiály budou inspirací vám všem.

Twitter vsadnajavu

Společně s weblogem přicházíme i s twitter kanálem vsadnajavu, skrze který chceme publikovat zajímavé články a informace, na které narazíme při každodení práci. Bude se jednat o zajímavé informace, které pomohli nám a na které bychom chtěli upozronit i vás ostatní. Sledujte nás, bude to stát za to!

Pozn.

Možná se ptáte, proč je weblog vybudovaný na systému WordPress, který není vytvořený na technologiích ze světa J2EE? Ano, je to tak. Dá se říci, že WordPress je v současnosti nejlepší blogovací nástroj, který ve světě J2EE nemá konkurenci. My jsme se rozhodli využít jeho jednoduchosti, mocnosti a dalších předností, díky kterým vám jsme schopni efektivně a kvalitně přinášet obsah, který právě čtete.


Mise firmy

Základním účelem a posláním naší firmy je poskytovat zákazníkům kvalitní, vysoce výkonná a bezpečná řešení v oblasti vývoje internetových a intranetových aplikací a informačních systémů založených nad platformou Java připravovaných na základě jejich požadavků s přihlédnutím k moderním postupům v oblasti přístupnosti a použitelnosti webových aplikací a moderním technologiím v dohodnutém termínu za dohodnutou cenu, která jim skutečně pomohou zvýšit efektivitu, výkon a prosperitu.