Tag

morosystems

Produktová rada: Víc hlav víc ví

V loňském roce se u nás v MoroSystems částečně proměnila poptávka po našich službách. Chtěli jsme proto začít systematicky zjišťovat, rozebírat a pracovat se změnou trendů a potřeb zákazníků. V některých firmách má tuto práci na starosti produktový manažer. My jsme se ale rozhodli pro produktovou radu, která nám umožňuje neustále vylepšovat naše softwarové služby.

Někdo by mohl namítat, že na něco takového stačí jeden produkťák. My si to v MoroSystems ale nemyslíme. Produktovou radou jsme naopak nahradili roli jednotlivce. Do procesu se zapojilo více lidí – konzultanti, obchodníci, markeťáci, odborníci na technologie a personal leadři.

Tento krok nám umožnil společně tvořit, rozhodovat, sdílet si kontext i společný pohledu na realitu, která nás obklopuje. Díky tomu jsme schopni vysvětlit naše rozhodnutí do organizace a lépe je tak prosadit.

Pokračovat ve čtení →

MoroSystems na konferenci Happiness@Work 2022

Ani letos jsme nemohli chybět na konferenci Happiness@Work, tentokrát na ústřední téma Jak na udržitelné štěstí v práci. MoroSystems je hrdým dlouholetým partnerem konference
a koncept štěstí v práci nám rozhodně není cizí – snažíme se ho podporovat, ale hlavně sami žít. A co jsme si z letošního ročníku odnesli? 

Na to nám odpověděli naši dva personal lídři Miloš a Tomáš a vedoucí HR Petra

Pokračovat ve čtení →

Lidé, přátelské prostředí a důvěra, základní kameny MoroSystems

Myšlenky štěstí v práci jsou nám velmi blízké, proto podporujeme konferenci Happiness@Work. Letos jsme na ní dostali příležitost sami vystoupit. Naše téma bylo o přátelství, důvěře a dalších základních kamenech, na kterých naši firmu budujeme.

Proč právě tohle téma? Protože úzce souvisí s tím, jak o naší firmě, o našem prostředí a o našich lidech přemýšlíme.

Když jsme před 11 lety MoroSystems založili, chtěli jsme se odlišit od ostatních společností na trhu. Tenkrát jsme o štěstí v práci nic nevěděli a ani o něm nepřemýšleli. Vedla nás spíše intuice. Nastavili jsme si následující principy, na základě kterých firmu budujeme dodnes. Dnes se ukazuje, že to bylo skvělé rozhodnutí.

Co slíbíme, to platí; Co neumíme, se naučíme; Našim zákazníkům budeme naslouchat a doporučovat, nebudeme jim diktovat a vytvářet na nás závislosti; Dobrá pověst je nad zlato; Za dobrou práci náleží dobrá odměna; Tým je pro nás více jak jednotlivec; Jde nám o výsledky nikoli o hodiny; Naši kolegové budou naši kamarádi;

Dnes je nás 130, máme kanceláře v Brně, Hradci, Praze a Bratislavě. Máme velké sny a usilujeme o jejich naplnění. A jedním z našich snů je, že si udržíme tyto principy a hodnoty, na kterých naše firma stojí. Víme, že to nepůjde samo, pokud na tom nebudeme intenzivně vyšívat.

Ve videu se můžete inspirovat tím, co dnes v MoroSystems děláme proto, aby nám to společně dobře fungovalo.

 


Pokračovat ve čtení →

Vsaď na Javu!

Naše firma oslaví 8.11. třetí výročí působení na trhu. K tomuto výročí jsme si nadělili novou tvář. Z našeho weblogu se stává weblog s novou tváří, ale stále kvalitním obsahem, který spouštíme pod značkou VsadNaJavu.cz

VsadNaJavu.cz je odborný weblog firmy MoroSystems, na kterém budeme publikovat témata související s vývojem a propagací webových aplikací a informačních systémů budovaných nad platformou Java/J2EE.

Pokračovat ve čtení →

MoroSystems © 2006 - 2015 Vsaď na Javu.cz je firemní blog společnosti MoroSystems

Nahoru ↑