Tag

JIRA

MoroHackathon #2

Na přelomu listopadu a prosince 2017 jsme v MoroSystems uspořádali v pořadí druhý firemní Hackathon. Ten měl za cíl navázat na zavedenou tradici a zároveň, mimo jiná zajímavá témata, vytvořit funkční aplikaci pro rozdělování zisku mezi naše kolegy, která měla být spuštěna do produkce hned následující týden.

Pokračovat ve čtení →

Jak jsme sdíleli zkušenosti s vývojem na setkání Atlassian User Group

Nedávno jsme v našich brněnských kancelářích s potěšením přivítali Atlassian User Group Brno. Jako Atlassian Gold Solution Partner dlouhodobě podporujeme aktivity, které souvisejí s používáním a propagací nástrojů Atlassian. Pravděpodobně jedním z největších řešení v celé České republice je nástroj na řízení marketingových kampaní pro eBay, který vyvíjíme již čtvrtým rokem a který je postavený nad JIRA. Toto řešení již dávno přesáhlo naši republiku, a dokonce i Evropu. Právě vývoj velkých aplikací nad platformou Atlassian bylo téma posledního setkání Atlassian User Group Brno.

Pokračovat ve čtení →

Tričko pro naše drakobijce právě dorazilo

Atlassian Partner LogoPřed několika měsíci jsme v rámci našeho partnerství s firmou Atlassian Ltd. absolvovali Atlassian Dragon Quest, ve kterém jsme měli za úkol dohromady zaintegrovat všechny nástroje dodávané firmou Atlassian.

Společnost Atlassian je autorem legendárních nástrojů pro řízení úloh, úkolů, projektů, schvalovacích a rozhodovacích procesů obecně v podobě Atlassian JIRA a nástroje pro spolupráci a enterprise wiki v podobě Atlassian Confluence.
Ve svém portfóliu má dále nástroje pro podporu vývoje software (FishEye, Crucible, Bamboo) a perfektní nástroj pro správu a řízení uživatelských účtů a identit Atlassian Crowd.
Více najdete na https://vsadnajira.cz >

Pro nás nebyla integrace žádný oříšek, neboť jsme ji dělali již dříve, ale opakování je matka moudrosti, tak jsme se rozhodli práci zopakovat. Druhou a možná větší motivací pro naše „drakobijce“ byla odměna slíbená za integraci všech nástrojů v podobě trikotu z limitované editace Atlassian DragonSlayer T-shirt, které přišlo právě dnes. Hurá.

Pokračovat ve čtení →

MoroSystems © 2006 - 2015 Vsaď na Javu.cz je firemní blog společnosti MoroSystems

Nahoru ↑