Tag

firemní kultura

MoroSystems na konferenci Happiness@Work 2022

Ani letos jsme nemohli chybět na konferenci Happiness@Work, tentokrát na ústřední téma Jak na udržitelné štěstí v práci. MoroSystems je hrdým dlouholetým partnerem konference
a koncept štěstí v práci nám rozhodně není cizí – snažíme se ho podporovat, ale hlavně sami žít. A co jsme si z letošního ročníku odnesli? 

Na to nám odpověděli naši dva personal lídři Miloš a Tomáš a vedoucí HR Petra

Pokračovat ve čtení →

Štěstí v práci jdeme v MoroSystems naproti

V MoroSystems si zakládáme na vztazích a spolupráci. Věříme, že když lidé spolupracují na smysluplných projektech s kamarády, které dobře znají a mají si s nimi co říci, mohou dosáhnout mimořádných výsledků. Náš přístup a nastavení mysli se projevuje nejen mezi MoroSystémáky, ale také ve spolupráci s klienty. Máme velmi stabilní tým (50 % MoroSystémáků je s námi více než 5 let) i zákaznickou základnu. Ze zpětné vazby víme, že klienty baví s námi spolupracovat. A to je dobře, protože právě díky úzké spolupráci s klienty se nám daří naplňovat technologické i byznysové cíle jejich projektů.

„Pro mě byla spolupráce na projektu Moje AXA opravdu úžasná. Beru to jako vzor fungování ‚business versus IT‘ a celému týmu patří můj upřímný dík. Chtěla bych takto v AXA zažít další projekty.“

– Světlana Chladilová, Customer Experience Project Manager, AXA

Pokračovat ve čtení →

Lidé, přátelské prostředí a důvěra, základní kameny MoroSystems

Myšlenky štěstí v práci jsou nám velmi blízké, proto podporujeme konferenci Happiness@Work. Letos jsme na ní dostali příležitost sami vystoupit. Naše téma bylo o přátelství, důvěře a dalších základních kamenech, na kterých naši firmu budujeme.

Proč právě tohle téma? Protože úzce souvisí s tím, jak o naší firmě, o našem prostředí a o našich lidech přemýšlíme.

Když jsme před 11 lety MoroSystems založili, chtěli jsme se odlišit od ostatních společností na trhu. Tenkrát jsme o štěstí v práci nic nevěděli a ani o něm nepřemýšleli. Vedla nás spíše intuice. Nastavili jsme si následující principy, na základě kterých firmu budujeme dodnes. Dnes se ukazuje, že to bylo skvělé rozhodnutí.

Co slíbíme, to platí; Co neumíme, se naučíme; Našim zákazníkům budeme naslouchat a doporučovat, nebudeme jim diktovat a vytvářet na nás závislosti; Dobrá pověst je nad zlato; Za dobrou práci náleží dobrá odměna; Tým je pro nás více jak jednotlivec; Jde nám o výsledky nikoli o hodiny; Naši kolegové budou naši kamarádi;

Dnes je nás 130, máme kanceláře v Brně, Hradci, Praze a Bratislavě. Máme velké sny a usilujeme o jejich naplnění. A jedním z našich snů je, že si udržíme tyto principy a hodnoty, na kterých naše firma stojí. Víme, že to nepůjde samo, pokud na tom nebudeme intenzivně vyšívat.

Ve videu se můžete inspirovat tím, co dnes v MoroSystems děláme proto, aby nám to společně dobře fungovalo.

 


Pokračovat ve čtení →

MoroSystems © 2006 - 2015 Vsaď na Javu.cz je firemní blog společnosti MoroSystems

Nahoru ↑